Να στείλετε μήνυμα
Chongqing Niubai Electromechanical Equipment Co., Ltd.
προϊόντα
Νέα
Σπίτι >

Κίνα Chongqing Niubai Electromechanical Equipment Co., Ltd. Company News

Η διαφορά μεταξύ ακρυλικού χαρτιού και χαρτιού PC

Με τη δημοτικότητα του ακρυλικού, πολλοί άνθρωποι δεν είναι ιδιαίτερα σαφείς για τη διαφορά μεταξύ πλακέτου PC και πλακέτου ακρυλικού στην καθημερινή τους ζωή.Ο συντάκτης θα παρουσιάσει σύντομα τις διαφορές ανάμεσα σε ακρυλικά και πλαίσια PC σε όλους.   1Υλικά Οι βασικές πρώτες ύλες των ακρυλικών φύλλων και των φύλλων PC είναι διαφορετικές.Τα φύλλα PC αποτελούνται κατά κύριο λόγο από πολυανθρακικό και παράγονται με την τεχνολογία της συγπροσαγωγής.   2Εμφάνιση. Τόσο τα ακρυλικά πάνελ όσο και τα πάνελ PC έχουν καλή διαπερατότητα φωτός.Είναι δύσκολο να γίνει διάκριση βάσει αυτού του γεγονότος..   3. Καύση Σύμφωνα με το πρότυπο GB 50222-95 του σπιτιού μου, οι πλακέτες PC δεν μπορούν να καούν όταν εκτίθενται στη φωτιά.ΣυνεπώςΌταν το ακρυλικό καίγεται, η φλόγα είναι διαφανής, χωρίς καπνό ή φυσαλίδες,και το νήμα μπορεί να τραβηχτεί όταν σβήνουνΌταν καίγονται οι πλάκες, δεν υπάρχει καπνός, δεν υπάρχουν φυσαλίδες, δεν υπάρχει θορυβώδης ήχος και δεν υπάρχει νήμα κατά την εξάλειψη.   4. Αντίσταση στις συγκρούσεις Οι πλακέτες PC έχουν καλή αντοχή σε κρούσεις και δεν είναι εύκολο να σπάσουν όταν πέφτουν.   5.K UV Η υπεριώδης χωρητικότητα της επιφάνειας του υπολογιστή είναι 5 φορές μεγαλύτερη από αυτή του εξωτερικού ακρυλικού οξέος.και η πλακέτα PC μπορεί να φτάσει τα 10 χρόνια.   6- Τιμή Σε σύγκριση με την ακρυλική πλακέτα, η πλακέτα PC είναι ακριβότερη από την ακρυλική πλακέτα.Η τιμή μιας 5MM παχιάς ακρυλικής πλάκας στην ίδια περιοχή είναι περίπου 265 γιουάν.Οι ακρυλικές πλάκες και οι ακρυλικοί φακοί χρησιμοποιούνται ευρέως σε οθόνες τηλεόρασης, φωτισμό, χειροτεχνία, εκθέσεις και εκθέσεις, μεταφορικές εγκαταστάσεις, διαφήμιση, έπιπλα και άλλους τομείς.Ακριλική πλάκα τιμή κατασκευαστή, ακρυλική πλάκα τελευταίο πίνακα προσφορών πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή μας, θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ακρυλική ή αντανακλαστικό πίνακα σχετικές πληροφορίες,Παρακαλούμε επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας ή τηλεφωνική διαβούλευση.  

2023

12/15

Πώς να επιλέξετε ακρυλικά φύλλα: Το Chongqing Niu Bai Acrylic σας διδάσκει τον σωστό τρόπο επιλογής ακρυλικών;

Με τις διάφορες τιμές στην αγορά, είναι συνηθισμένο να έχετε αμφιβολίες.Θα σας παρουσιάσω μερικές συμβουλές για την αγορά διαφανών ακρυλικών φύλλων, βοηθώντας σας να αγοράσετε υψηλής ποιότητας.   1Αναγνωρίστε μέσω της διαπερατότητας του φωτός: Τα καλά φύλλα ακρυλικού εκπέμπουν καθαρό φως όταν φωτίζονται από φακό τηλεφώνου.Τα φύλλα υψηλής ποιότητας έχουν υψηλότερη διαπερατότητα φωτός.   2. Σκεφτείτε το χρώμα των άκρων: Οι άκρες των εξαιρετικών διαφανών ακρυλικών φύλλων πρέπει να είναι διαφανείς.είναι σαφώς κατώτερης ποιότητας ή κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά.   3. Αναγνωρίστε μέσω μαλακών ελαστικών άκρων: Για να αποφευχθούν οι συγκρούσεις, τα νέα και καλά υλικά συσκευάζονται με μαλακές ελαστικές άκρες.Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διάκριση μεταξύ ανακυκλωμένων υλικών και νέων υλικών.. Ωστόσο, οι ίδιοι οι χύσιμοι πίνακες μπορεί να έχουν άκρες PVC. Δώστε προσοχή στη διεπαφή μεταξύ PVC και ακρυλικού. Εάν είναι προφανώς πολύ κίτρινο ή λευκό, είναι επίσης ανακυκλωμένο αποσυντεθειμένο υλικό.   4. Νιώστε την επιφάνεια: Εάν η επιφάνεια του ακρυλικού φύλλου είναι ομαλή, στρογγυλή, λεπτή και αισθάνεται καλά, είναι λιγότερο πιθανό να αφήσει δακτυλικά αποτυπώματα.   5. Ελέγξτε την εμφάνιση: Τα καλά ακρυλικά φύλλα έχουν όμορφη εμφάνιση, καλή διαπερατότητα φωτός και δεν έχουν κηλίδες ή λίγα κρυστάλλινα σημεία.Επίσης, δεν παρουσιάζουν δυσμενή φαινόμενα όπως κίτρινο χρώμα ή συρρίκνωση.Αντίθετα, τα υλικά κακής ποιότητας παράγονται από ανακυκλωμένα υλικά, και η εμφάνισή τους είναι κακή με πολλά ελαττώματα, κρυστάλλινα σημεία και ακαθαρσίες.   6. Αναγνωρίστε μέσω ήχου: Εάν η επιφάνεια του ακρυλικού φύλλου παράγει ασαφές και θολό ήχο όταν χτυπάται, είναι αυθεντικό.Θα πρέπει να είναι πλακάκι PS και όχι ακρυλικό φύλλο.Επίσης, πρέπει να λάβετε υπόψη το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά αιτήματα για εγχώριας παραγωγής ακρυλικά φύλλα στην αγορά, τα οποία είναι σχετικά φθηνά.Πιθανότατα είναι σανίδες PS που προσποιούνται ότι είναι ακρυλικά φύλλα..   7. Ελέγξτε με την καύση: Εάν υπάρχει μια μπλε φλόγα κατά την καύση, επιβεβαιώνει ότι είναι ακρυλική, ένα ακρυλικό φύλλο. Εάν παράγει μαύρο καπνό, τότε είναι πλακέτο PS ή υλικό κατώτερης ποιότητας. Μετά την καύση,Πίεσε την καμένη περιοχή με ένα σκληρό αντικείμενο και μετά απομακρύνσουΑν υπάρχει σχέδιο, είναι ακρυλικό φύλλο. Αν δεν υπάρχει καθόλου σχέδιο, είναι μια χυμένη σανίδα, η οποία είναι ο καλύτερος τρόπος για να διαφοροποιηθεί.   Όταν επιλέγετε διαφανή ακρυλικά φύλλα, μπορείτε να διακρίνετε την ποιότητά τους μέσω των παραπάνω μεθόδων.   Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για πληροφορίες που σχετίζονται με το ακρυλικό, μπορείτε να συμβουλευτείτε το Chongqing Niu Bai Acrylic!

2023

12/14

Προσαρμογή της χύτευσης ακρυλικών πλακών στο φυσικό περιβάλλον

Πλάκα χύτευσης ακρυλικής πλάκας: υψηλό μοριακό βάρος, εξαιρετική ακαμψία, αντοχή και εξαιρετική χημική αντοχή.που έχει απαράμιλλη πνευματική δραστηριότητα στο χρωματικό σύστημα και την επιφανειακή υφή.Πλάκα ακρυλικής εκτόξευσης: Σε σύγκριση με την πλάκα χύτευσης, η πλακέτα ακρυλικής εκτόξευσης είναι πιο εύχρηστη από την πλακέτα χύτευσης.το μοριακό βάρος της πλάκας εκχυλίσματος είναι χαμηλότερο και η μηχανική απόδοση ελαφρώς ασθενέστερηΩστόσο, αυτό το χαρακτηριστικό είναι ευνοϊκό για την κάμψη και τη θερμική μέθοδο, και όταν πρόκειται για μεγαλύτερες πλάκες, είναι ευνοϊκό για την ταχεία πλαστική κενομόρφωση.η ανοχή πάχους της εκχυλισμένης πλάκας είναι μικρότερη από εκείνη της χυθείσας πλάκαςΕπειδή η πλάκα εκχυλίσματος είναι αυτόματη παραγωγή σε μεγάλες ποσότητες, το χρώμα και οι προδιαγραφές είναι άβολες για προσαρμογή, η ποικιλία των προδιαγραφών του προϊόντος είναι περιορισμένη σε κάποιο βαθμό.Χαρακτηριστικά ακρυλικού 1Εξαιρετική διαφάνεια, άχρωμη διαφανής πλάκα plexiglass, με διαπερατότητα φωτός άνω του 92%.   Ακόμη και αν είναι φωτισμένο στο φως του ήλιου για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο άνεμος και η βροχή δεν θα αλλάξουν την απόδοσή του.Η αντιγηραντική απόδοση είναι καλή.Η απόδοση επεξεργασίας είναι καλή, η οποία είναι κατάλληλη για μηχανική επεξεργασία και εύκολο να θερμαίνεται.Ποικίλες ποικιλίες ακρυλικών πλακών, πλούσια χρώματα, και εξαιρετικά εξαιρετική συνολική απόδοση, παρέχοντας στους σχεδιαστές μια ποικιλία επιλογών, οι ακρυλικές πλάκες μπορούν να βαφτούν, η επιφάνεια μπορεί να βαφτεί, μεταξοειδές ή κενό επικάλυψη.Μη τοξικό, ακόμη και αν δεν είναι επιβλαβής για μακροχρόνια επαφή με τους ανθρώπους, δεν παράγεται τοξικό αέριο κατά την καύση. Ο συντελεστής διεύρυνσης της γραμμής της πλακέτας χύτευσης είναι περίπου 7x10-5m/m.K. Προδιαγραφές και προδιαγραφές πάχους: 1.22 * 2.44m, 1.22 * 1.83m, 1.25 * 2.5m, 2 * 3m πάχος:Πλεονεκτήματα του προϊόντος 1mm-50mm.

2023

12/19

Η παραγωγή πλαστικών προϊόντων της Κίνας βρίσκεται στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης

Σε σύγκριση με τα μέταλλα, την πέτρα και το ξύλο, τα πλαστικά προϊόντα έχουν τα πλεονεκτήματα του χαμηλού κόστους και της υψηλής πλαστικότητας.Η βιομηχανία πλαστικών κατέχει μια εξαιρετικά σημαντική θέση στον σημερινό κόσμοΜε την πάροδο των ετών, η παραγωγή πλαστικών προϊόντων έχει αναπτυχθεί με υψηλό ρυθμό σε όλο τον κόσμο.Οι στατιστικές δείχνουν ότι η παραγωγή πλαστικών προϊόντων της Κίνας στην παγκόσμια κατάταξη ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή, μια ποικιλία πλαστικών προϊόντων έχουν καταταγεί πρώτοι στον κόσμο, η Κίνα έχει γίνει η παγκόσμια χώρα παραγωγής πλαστικών προϊόντων.   Από την άποψη της ζήτησης, εξακολουθεί να υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα μεταξύ της κατά κεφαλήν κατανάλωσης πλαστικών στην Κίνα και στις ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου.ως δείκτη του επιπέδου ανάπτυξης της βιομηχανίας πλαστικών σε μια χώραΗ αναλογία του πλαστικού χάλυβα είναι μόνο 30: 70, η οποία είναι μικρότερη από τον παγκόσμιο μέσο όρο 50: 50 και πολύ μικρότερη από τις ανεπτυγμένες χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες.με την τεχνολογική πρόοδο και την αναβάθμιση της κατανάλωσης τροποποιημένου πλαστικού της Κίνας, τα πλαστικά προϊόντα της Κίνας πρέπει να αναμένεται να διατηρήσουν ρυθμό ανάπτυξης άνω του 10%.και η τεράστια βιομηχανία παρακείμενης ροής παρέχει ισχυρή υποστήριξη για την ανάπτυξη της βιομηχανίας πλαστικών προϊόντων της ΚίναςΜε τη δημοσίευση των "Περιεκτών Κανόνων για την Αναζωογόνηση του Προγραμματισμού της Πετροχημικής Βιομηχανίας", η βιομηχανία πλαστικών προϊόντων της Κίνας έχει ανοίξει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης.   Σύμφωνα με την έκθεση έρευνας, η τάση ανάπτυξης της υψηλής ανάπτυξης της βιομηχανίας πλαστικών μηχανημάτων και πλαστικών καλούπιων,Ο ρόλος της σταθερής ανάπτυξης της ελαφρής βιομηχανίας όπως οι οικιακές συσκευέςΗ σταθερή ανάπτυξη της αυτοκινητοβιομηχανίας, των ιατρικών πλαστικών, των ακινήτων, της βιομηχανίας των ειδών υγείας, της βιομηχανίας των ειδών υγείας, της βιομηχανίας των ειδών υγείας, της βιομηχανίας των ειδών υγείας, της βιομηχανίας των ειδών υγείας, της βιομηχανίας των ειδών υγείας, της βιομηχανίας των ειδών υγείας, της βιομηχανίας των ειδών υγείας, της βιομηχανίας των ειδών υγείας, της βιομηχανίας των ειδών υγείας, της βιομηχανίας των ειδών υγείας, της βιομηχανίας των ειδών υγείας, της βιομηχανίας των ειδών υγείας, της βιομηχανίας των ειδών υγείας, της βιομηχανίας των ειδών υγείας, της βιομηχανίας των ειδών υγείας, της βιομηχανίας των ειδών υγείας, της βιομηχανίας των ειδών υγείας, της βιομηχανίας των ειδών υγείας, της βιομηχανίας των ειδών υγείας, της βιομηχανίας των ειδών υγείας, της βιομηχανίας των ειδών υγείας, της βιομηχανίας των ειδών υγείας, της βιομηχανίας των ειδών υγείας, της βιομηχανίας των ειδών υγείας, της βιομηχανΕιδικά η οικονομικά προσιτή στέγαση και άλλες βιομηχανίες έχει αυξήσει τη ζήτηση των κατασκευαστών πλαστικών προϊόντων και έχει γίνει ένα ευνοϊκό εξωγενές περιβάλλον για τη βιομηχανία πλαστικώνΤαυτόχρονα, η επιτάχυνση των αλλαγών των συναλλαγματικών ισοτιμιών, η αύξηση του δείκτη αποθεματικών καταθέσεων και του επιτοκίου, η αύξηση των δαπανών πρώτων υλών και εργασίας,και η ένταση του εφοδιασμού και της ζήτησης ενέργειας προβληματίζουν επίσης τη βιομηχανία πλαστικών προϊόντων και σχηματίζουν δημόσιους αρνητικούς παράγοντες για τις περισσότερες βιομηχανίες και επιχειρήσεις.   Βάσει των συνεχών εξελίξεων στην τεχνολογία αιχμής στη βιομηχανία πλαστικών, επικεντρώνουμε κυρίως τις βασικές τεχνολογίες των βασικών κοινών χαρακτηριστικών σήμερα,και να καταβάλει προσπάθειες για τη μείωση του χάσματος με τις τεχνολογίες παραγωγής υψηλής τεχνολογίας στις ανεπτυγμένες χώρεςΗ επιτάχυνση της τεχνολογικής προόδου θα δώσει στα πλαστικά υλικά και στα πλαστικά προϊόντα περισσότερες νέες λειτουργίες για την κάλυψη των αναγκών της εθνικής οικονομίας.   Η ψηφιακή ευφυής τεχνολογία είναι η κοινή τεχνολογία που παρέχει τη δυνατότητα καινοτομίας προϊόντων και καινοτομίας τεχνολογίας παραγωγής,και να μεταρρυθμίσει βαθιά τον τρόπο παραγωγής και την βιομηχανική μορφή της μεταποιητικής βιομηχανίαςΗ ελαφριά τεχνολογία θα φέρει σημαντική ευκολία στην ανάπτυξη της βιομηχανίας πλαστικών.   Στο μέλλον, τα ελαφριά υλικά θα χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο στα αυτοκίνητα, στα αεροπλάνα και στις σιδηροδρομικές μεταφορές.Η ακρίβεια είναι η ενσάρκωση της προηγμένης τεχνολογίας τυποποίησης στη βιομηχανία επεξεργασίας πλαστικών προϊόντωνΚαθαρή παραγωγή και οικολογία, για την βιομηχανία επεξεργασίας πλαστικών εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση των εκπομπών για να ανοίξει ένα νέο βήμα.

2023

12/15

Γιατί το πλεξίγλασο διαφέρει από το συνηθισμένο γυαλί;

Γιατί το πλεξίγλασο διαφέρει από το συνηθισμένο γυαλί;   Ο "πατέρας" του συνηθισμένου γυαλιού είναι το σιλικόνιο, αλλά οι "πατέρες" του πλεξίγυαλιού είναι η ακετόνη, η μεθανόλη,Θειικό οξύ και υδροκυάνιοΤο πραγματικό όνομα του πλεξίγλασου είναι πολυμεθακρυλικό.   Ο χαρακτήρας του πλαξίγλασου είναι γενικά πολύ πιο πεισματικός από το συνηθισμένο γυαλί.Η διαφάνεια του είναι πολύ καλή., Κρυστάλλινη διαύγεια, και πολύ καλό θερμοπλαστικό, ζεσταθεί, μπορείτε να το διαμορφώσετε αυθαίρετα σε μια γυάλινη ράβδο, γυάλινο σωλήνα ή γυάλινη πλάκα, επειδή έχει μια αγαπημένη εμφάνιση και χαρακτήρα,έχει ευρύ φάσμα χρήσεωνΤα αεροσκάφη αεριωθούμενου ρεύματος συχνά αντιμετωπίζουν σοβαρές δονήσεις, ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας και πίεση στην ροή αέρα όταν πετούν με υψηλή ταχύτητα στο σύννεφο.

2023

12/19

1