Να στείλετε μήνυμα
Chongqing Niubai Electromechanical Equipment Co., Ltd.
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Company News About Πώς να επιλέξετε ακρυλικά φύλλα: Το Chongqing Niu Bai Acrylic σας διδάσκει τον σωστό τρόπο επιλογής ακρυλικών;
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Mr. Xiang
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Πώς να επιλέξετε ακρυλικά φύλλα: Το Chongqing Niu Bai Acrylic σας διδάσκει τον σωστό τρόπο επιλογής ακρυλικών;

2023-12-14
Latest company news about Πώς να επιλέξετε ακρυλικά φύλλα: Το Chongqing Niu Bai Acrylic σας διδάσκει τον σωστό τρόπο επιλογής ακρυλικών;

Με τις διάφορες τιμές στην αγορά, είναι συνηθισμένο να έχετε αμφιβολίες.Θα σας παρουσιάσω μερικές συμβουλές για την αγορά διαφανών ακρυλικών φύλλων, βοηθώντας σας να αγοράσετε υψηλής ποιότητας.

 

1Αναγνωρίστε μέσω της διαπερατότητας του φωτός: Τα καλά φύλλα ακρυλικού εκπέμπουν καθαρό φως όταν φωτίζονται από φακό τηλεφώνου.Τα φύλλα υψηλής ποιότητας έχουν υψηλότερη διαπερατότητα φωτός.

 

2. Σκεφτείτε το χρώμα των άκρων: Οι άκρες των εξαιρετικών διαφανών ακρυλικών φύλλων πρέπει να είναι διαφανείς.είναι σαφώς κατώτερης ποιότητας ή κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά.

 

3. Αναγνωρίστε μέσω μαλακών ελαστικών άκρων: Για να αποφευχθούν οι συγκρούσεις, τα νέα και καλά υλικά συσκευάζονται με μαλακές ελαστικές άκρες.Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διάκριση μεταξύ ανακυκλωμένων υλικών και νέων υλικών.. Ωστόσο, οι ίδιοι οι χύσιμοι πίνακες μπορεί να έχουν άκρες PVC. Δώστε προσοχή στη διεπαφή μεταξύ PVC και ακρυλικού. Εάν είναι προφανώς πολύ κίτρινο ή λευκό, είναι επίσης ανακυκλωμένο αποσυντεθειμένο υλικό.

 

4. Νιώστε την επιφάνεια: Εάν η επιφάνεια του ακρυλικού φύλλου είναι ομαλή, στρογγυλή, λεπτή και αισθάνεται καλά, είναι λιγότερο πιθανό να αφήσει δακτυλικά αποτυπώματα.

 

5. Ελέγξτε την εμφάνιση: Τα καλά ακρυλικά φύλλα έχουν όμορφη εμφάνιση, καλή διαπερατότητα φωτός και δεν έχουν κηλίδες ή λίγα κρυστάλλινα σημεία.Επίσης, δεν παρουσιάζουν δυσμενή φαινόμενα όπως κίτρινο χρώμα ή συρρίκνωση.Αντίθετα, τα υλικά κακής ποιότητας παράγονται από ανακυκλωμένα υλικά, και η εμφάνισή τους είναι κακή με πολλά ελαττώματα, κρυστάλλινα σημεία και ακαθαρσίες.

 

6. Αναγνωρίστε μέσω ήχου: Εάν η επιφάνεια του ακρυλικού φύλλου παράγει ασαφές και θολό ήχο όταν χτυπάται, είναι αυθεντικό.Θα πρέπει να είναι πλακάκι PS και όχι ακρυλικό φύλλο.Επίσης, πρέπει να λάβετε υπόψη το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά αιτήματα για εγχώριας παραγωγής ακρυλικά φύλλα στην αγορά, τα οποία είναι σχετικά φθηνά.Πιθανότατα είναι σανίδες PS που προσποιούνται ότι είναι ακρυλικά φύλλα..

 

7. Ελέγξτε με την καύση: Εάν υπάρχει μια μπλε φλόγα κατά την καύση, επιβεβαιώνει ότι είναι ακρυλική, ένα ακρυλικό φύλλο. Εάν παράγει μαύρο καπνό, τότε είναι πλακέτο PS ή υλικό κατώτερης ποιότητας. Μετά την καύση,Πίεσε την καμένη περιοχή με ένα σκληρό αντικείμενο και μετά απομακρύνσουΑν υπάρχει σχέδιο, είναι ακρυλικό φύλλο. Αν δεν υπάρχει καθόλου σχέδιο, είναι μια χυμένη σανίδα, η οποία είναι ο καλύτερος τρόπος για να διαφοροποιηθεί.

 

Όταν επιλέγετε διαφανή ακρυλικά φύλλα, μπορείτε να διακρίνετε την ποιότητά τους μέσω των παραπάνω μεθόδων.

 

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για πληροφορίες που σχετίζονται με το ακρυλικό, μπορείτε να συμβουλευτείτε το Chongqing Niu Bai Acrylic!